referenties

Benieuwd hoe anderen de samenwerking ervaren? Lees hier hun referenties over Monique Aandeslag:

Lizanne Jakobs ondernemerscoach bij Brilliant Work

Lizanne Jakobs – Brilliant Work

Monique helpt ons bij Brilliant Work met alles waar ik geen tijd of geduld voor heb, van facturatie tot nieuwsbrieven, coördineren met klanten en de taken die zij nog moeten doen. Omdat de meeste van onze ondernemerscoaching op gesubsidieerde basis plaatsvindt, moet er veel georganiseerd worden rondom subsidieaanvragen en daarvan pakt ze ook een heel groot stuk op. Heerlijk!

Ze kan niet alleen uitvoeren, maar ook echt meedenken en dat is heel er fijn.

Revies Janny Jansen over Monique Aandeslag

Janny Jansen – Innergy for life

Na jaren alles alleen te hebben gedaan, werd het tijd om iemand in de arm te nemen die dingen uit handen kon nemen. Zodat ik meer tijd kreeg voor dingen die ik leuk vind en goed in ben en ik mijn bedrijf, Innergy for life, makkelijker kan laten groeien.

Nu vond ik dat best spannend omdat ik best van de controle ben. Maar ik kan Monique aan iedereen aanraden! Betrouwbaar, secuur, accuraat, praktisch en meedenken in mogelijkheden. Geeft duidelijk aan wanneer ze tijd heeft om iets te doen, communicatie is zeer prettig. Wil je ook meer dingen uitbesteden? Dan kan ik Monique van harte aanbevelen!

Miranda van Amersvoort – WerkBewust

‘Nuchter, nieuwsgierig, betrokken en vooral goed in kunnen spelen op hetgeen wat ik nodig heb’. Dat is wat er in mij opkomt als ik denk aan de samenwerking met Monique.

Ik heb Monique gevraagd om mee te denken in het opzetten van een nieuwsbrief en alles wat erbij komt kijken, aangezien ik als trainer & coach van hulpverleners graag zichtbaar wil blijven voor mijn netwerk. Inmiddels zijn we twee nieuwsbrieven verder en ben ik heel erg tevreden over de zorgvuldigheid & snelheid waarmee Monique dit heeft vorm gegeven. Fijn dat zij aan één woord genoeg heeft en kan invoelen wat mijn taal – stijl – missie is.

Daarnaast heeft ze recent een flyer ontworpen voor een 2- daagse cursus en het concept was direct een schot in de roos!  Daar wordt ik heel bij van! Ik ga Monique zeker inzetten mocht het nodig zijn, ook voor andere klussen….

Referenties over Monique Aandeslag van Jeanette Borger.

Jeanette Borger – Just Video

Ik zocht iemand die me kon helpen met redigeren, nakijken en plaatsen van blogs en social media berichten over video’s maken en videomarketing.

Het moest iemand zijn die open en leergierig is. Een meedenker, initiatiefrijk, handig met moderne online tools én er moest een klik zijn. Je zou denken dat zo iemand bestaat niet, maar na mijn eerste gesprek met Monique was het raak! 

Ik lever de content voor Just Video en zij ontzorgt me met alles: van plannen tot publicatie. Nauwkeurig, tijdig, met de juiste tone-of-voice. Het aantal views en reacties stijgt. Ze weet mijn ideeën en gedachten passend en heel goed te verwoorden en ze doet het sneller dan het mij ooit is gelukt. Ook de communicatie verloopt prima, Monique trekt aan de bel als het nodig is en onze samenwerking verloopt soepel.

Ik hoop dat Monique net zo blij is met Just Video als wij met haar!

Peggy Peerboom over samenwerken met Monique Aandeslag.

Peggy Peerboom – Office Support Limburg

Het werd steeds drukker en drukker in mijn bedrijf en aan veel taken kwam ik niet meer toe maar die waren wel erg belangrijk. Zoals Social Media, nieuwsbrieven en andere office taken. Genoeg ideeën in mijn hoofd, maar ik had te weinig tijd om het uit te voeren.

Dat moest anders. Ik ging met Monique Aandeslag.
Ze neemt me werk uit handen en dat is heerlijk. Het is iedereen aan te raden.

  • Ik hoef niet meer overal alleen aan te denken
  • Ik kan werkzaamheden uitbesteden die mij teveel tijd kosten en die ik helemaal niet leuk vind. Zoals teksten schrijven…
  • Terwijl ik voor klanten werk en doe wat ik echt leuk vind, doet zij andere werkzaamheden voor mij. Waar zij heel erg blij van wordt…
  • Achter de schermen loopt dus vanalles door.
  • Eindelijk kunnen werkzaamheden uitgevoerd worden die allang in mijn hoofd zaten, maar waar verder niks mee gedaan werd…
  • Ik hoef niet alles voor te bereiden en uit te werken. Zij maakt gewoon een opzet van mijn teksten en ik kan dan erop schieten/ aanpassingen doen. Super! Scheelt me zoveel tijd 😃

Het is heel fijn dat Monique proactief is en uit zichzelf dingen oppakt. Ze heeft weinig aansturing nodig.
Ze is prettig in de omgang en de communicatie ging heel fijn.

Ik ben heel blij met Monique.

Referentie van Trudie van Megen over Monique Aandeslag

Trudie van Megen – Praktijk ViaMij en De Ontwikkelingstuin

Als je, net als ik, niet zo veel kaas hebt geheten van alle online mogelijkheden, dan moet je bij Monique zijn. Ze heeft me enorm geholpen met adviezen en tips voor mijn website van de ontwikkelingstuin en het gebruik van social media. Zowel tekstueel als het laten zien van alle mogelijkheden.

Aangezien het niet mijn sterkste kant bleek te zijn om hier actief in te zijn, heeft ze mij ook daarin ondersteund. Met name de variëteit aan mogelijkheden die ze mij heeft laten zien, is fijn omdat je dan kan kiezen wat bij jou past.

Ook schroomt ze niet om je acties te spiegelen door vragen te stellen. Monique bedankt!

Referentie van Eva Eigenhuijsen over samenwerken met Monique Langeslag.

Eva Eigenhuijsen – Eva Eigenhuijsen Consultancy

‘Monique betekent voor mij rust, structuur en meer overzicht. Dat levert mij tijdswinst en een betere organisatiegraad op, waardoor ik efficiënter met mijn schaarse tijd om kan gaan.’

Als te drukke zelfstandige was ik aan het zoeken naar mogelijkheden om meer structuur en ruimte te creëren zonder in te leveren op aantal werkbare uren bij opdrachtgevers. In de zoektocht hiernaar kwam ik op het spoor van het fenomeen ‘Virtual Assistent’ waar ik nog niet eerder van had gehoord. Maar ik was gelijk enthousiast en dus ben gaan zoeken naar iemand die mij aansprak. En daarbij kwam ik uit op Monique, die zich duidelijk profileerde met het aanbieden van een breed takenpakket waardoor zij mij op diverse fronten wil en kan ondersteunen.

Inmiddels een klein jaar werk ik samen met Monique. En dat bevalt mij uitstekend, deze samenwerking zal wat mij betreft nog een tijd duren. Monique heeft structuur gebracht in mijn facturatie en het agenda- en mailboxbeheer. Doordat zij goed de weg weet in allerlei digitale tools die beschikbaar zijn werk ik een stuk efficiënter, gaan er geen bonnetjes meer verloren en geen gedoe meer rondom de BTW aangifte. Ook bij het plaatsen van blogs op één van mijn websites zet ik Monique in, teksten worden aangevuld en gecheckt door haar en ook publicatie op Social Media neemt zij op zich.

Daarnaast kan ik Monique inzetten op losse klussen, zoals het verhuizen van de hosting van een website en daarmee samenhangend mijn email. Zaken waar ik én geen zin én geen tijd voor heb/maak, waardoor die in het verleden nog wel eens bleef liggen. Dankzij de inzet van mijn VA blijft dit niet langer liggen.

Referenties over Monique Aandeslag van Benny Rebergen

Benny Rebergen – #teambenny

Monique helpt mij, mijn belofte waar te maken aan mijn klanten. Het “creëren van gastvrije communicatie en organisatie”. Dat is goud waard, voor mij én daarmee ook mijn klanten.

Hoe fijn is het als alles voor je eigen bedrijf op de rit is, zodat je er met volle aandacht bent voor je klanten.

Een Virtual Assistant als Monique houdt je ook nog eens scherp. Enerzijds tijdens het maken van de briefing voor een VA—dat je echt even moet nadenken over wat je nu precies delegeert. Anderzijds door een pro-actieve vraag te stellen of door die ene belangrijke reminder te geven. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen.

De meerwaarde zit ‘m juist in de routine taken (die je kunt delegeren) of activiteiten die je zelf minder vaak doet (waarbij je VA efficiënter is).

Lees hier hoe Thalita van Heems het samenwerken met Monique Aandeslag ervaart.

Thalita van Heems – Ladybutler

Toen ik een tijd geleden op zoek was naar een Virtual Assistant ter aanvulling van mijn VA team, was Monique diegene die er uitsprong. En ik ben nog steeds blij met de keuze die ik toen maakte.

 

Monique houdt zich aan afspraken, is flexibel en goed georganiseerd. Je kunt haar gerust je inbox laten overnemen en de agenda laten beheren. Daarnaast is ze sterk in het schrijven van content en kan ze goed met het e-mailsysteem Mailchimp overweg. Ze heeft cijfermatig inzicht, let op details en verplaatst zich in de klant.

 

Kortom, ben je op zoek naar een betrouwbare en goede VA? Dan kan ik je Monique van harte aanbevelen.

Fred Jonkman over samenwerken met Monique Langeslag.

Fred Jonkman – Sequoia Vermogensbeheer

Monique heeft voor ons gewerkt als Officemanager. Met haar ervaring in de financiele sector bij Fortis en Staal Bankiers, was zij een welkome aanvulling op ons kantoor.

Monique heeft bij ons goed gefunctioneerd als een spin in het web, is communicatief sterk (in woord en geschrift in het Nederlands, Engels en Spaans) en punctueel.

Iedereen die op zoek is naar een Officemanager of goede ondersteuning adviseer ik daarom om Monique in te schakelen!

Wil je na het lezen van de referenties over Monique Aandeslag weten of een samenwerking ook iets is voor jouw bedrijf? Neem dan nu vrijblijvend contact op.

Monique Aandeslag

Virtueel assistent voor ondernemers

Zodat jij weer echt bezig kunt zijn met wat je leuk vindt.

Algemene Voorwaarden

Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u de Algemene Voorwaarden hieronder heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Monique Aandeslag hanteert de Privacy Verklaring zoals hieronder vermeld, conform de AVG wetgeving.

Privacy Verklaring