“What you see is what you get.”

Virtual assistant

Laat ik mij even voorstellen als communicatietalent, duizendpoot en meer.

Ik ben Monique Langeslag, getrouwd en moeder van 2 zoons.

Mijn ouders hadden een eigen winkel, dus ik weet als geen ander wat er bij komt kijken om je eigen zaak te runnen. Het is niet niks en voor je het weet ben je 24/7 bezig. Zeker als je net als ik een Pietje Precies bent en daarbij klantenservice ook nog eens hoog in het vaandel hebt staan.

 

 

Na mijn studie Bedrijfscommunicatie ben ik min of meer door toeval in het bankwezen terecht gekomen. Ruim 18 jaar heb ik bij diverse werkgevers binnen en buiten het bankwezen hoofdzakelijk ondersteunende functies vervuld. Daar ligt ook mijn kracht. Het plannen, organiseren en regelen zit in mijn bloed. Vanuit mijn studie heb ik passie voor alles wat met communicatie te maken heeft. Van social media tot het schrijven van een nieuwsbrief, of het beheren van een website. Ik ben een echte duizendpoot. Daarnaast heb ik een passie voor reizen en bezit ik een talenknobbel. Ik kan moeiteloos schakelen tussen Nederlands, Engels, Spaans en Duits. Mijn motto: Kan niet bestaat niet. En zoals Pippi Langkous altijd al zei: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Verder ben ik een echte dierenvriend, heb ik nog een mega lange bucketlist voor avontuurlijke vakantiebestemmingen, kan ik ook zo nu en dan wel eens genieten van een avondje bankhangen en hou ik van tekenen en schilderen.
Natuurlijk maak ik ook graag kennis met JOU. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Groet,
Monique Langeslag

“Door gewoon te blijven, word je vanzelf bijzonder.”

Monique Aandeslag

Virtueel assistent voor ondernemers

Zodat jij weer echt bezig kunt zijn met wat je leuk vindt.

Algemene Voorwaarden

Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u de Algemene Voorwaarden hieronder heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Monique Aandeslag hanteert de Privacy Verklaring zoals hieronder vermeld, conform de AVG wetgeving.

Privacy Verklaring